Tuesday, August 18, 2009

Gile meyh today! :P

0kay sumpah! saya rindu blog ini.
suda lame xupdate kot. ;)
hahaha! ;D
Firstly nk story sal hidup ak spnjang minggu nih.
okayla kot cz kt skola xstudy sgt.
sume bncang paper saje.
yela, last week kn ktorg exam.
3 hari perah otak!
perhhh, perah ke? haha.
then study cm bese.
aku? mengantuk saje dalam kelas.
terok bebenor!
tapi tue la, dh kate dak bek, tade la tnjuk kt ckgu yg ak tido.
just mate ala2 stim je. haha! its normal things happen. i really dont care. ;)

Cume mase sir Mohan, ak tertido. waa!
sorry sir. saya xsngje kot nk tido.
yg pastinye keje sir saya dah siapkn! siap ape?
siap salin saje. haha
answer yg sir bagi sy xsmpat nk copy cz otak ku ke lain mse itu.
suda smpai syurge kot mse tuh! haha.
its okay sir, i will done it as soon as i can! :)
Ahhh! tidak ke kau rasa aku ini terlalu baik? haha!

spnjang this week, mood ak okay saje.
just my batok nie je xleyh kawal lagi.
ahhh, terok kot. sakitt bangat deyh tekak gue. pe laa!
ak da mkn ubat un cmtuh lagi,
hmm.. ak terime sume dugaan nie dgn redha.
ak taw Allah sntiase adil kpd hambaNYA!
semoga ak cepat sembuh.
anda2 skalian pun, jgn lupe doakn saya cpat smbuh! Amin~

and lagi satu, smnjak saya demam,
my whole family mcm da bjangkit.
my mum sakit, my sis. adoii, sorry kalu itu salah saya.
semoga cepat smboh okay?
kepada Ena, smboh2 kn lah diri anda :)
PMR msih mnggu.
BELAJAR! phm kah? haha.

okay, nnt saya smbung lagi.
xleyh panjang2, memandangkn saya sahaja yang boleh doharap sekarang,
saya akan cuba buat yang terbaik untuk
Rumahku, Syurgaku ini! :)
hahaha ;))

see u when i see u again! tata. :DD

No comments: