Wednesday, September 30, 2009

my pictures. take a look! :)

okay darling darling ku sekalian,
picture2 ini aku ambil ketika my school adakan hari berbuka puasa,
and solat hajat plus solat terawih plus qiamullail. (huh, banyok la pulok! haha)
program nie actually khas untuk form 3 and form 5 jee,
tapi aku nie kan the v.v.v.i.p,
siape berani tak ajak? haha.
okay serius, aku join coz aku dak tadarus.
itu yang nyemak semacam jehh. haha ;))

click aja dekat picture kalau nak tengok dengan lebih jelas okay?
hee ;))

.:: Kat sinilah semua pelajar and guru solat. Kalau nak sumbat semua dalam surau, boleh mati woo. haha. ::.


.:: ini pula keadaan kat kantin. waa, tahukah anda betapa sesaknya saya ketika itu? Tuhan jelah yang tau. Aku ngan adik adik duduk tepi kantin jehh. :(( haha. ::.


.:: gambar ini adik aku yang amik before solat isyak. tak lawa kan? huh.
(sorry. ak tak suke adik aku! haha) ::.


.:: Aku tak ingatlah nama dia ape tapi suara dia wa cakap lu, pergghh,
merdu doee! masa nie dia tengah azan. form 2 baru. alaa, mudo la pulok! haha. just kidding oke. ;)) ::.

habis sudah gambar. ada lagi tapi rasanya tak perlu kot leta
k lagi. malas nak glamourkan
sekolah aku nie banyak banyak. ^^
and the end aku balik before solat terawih.
sebab apa? huh. lantak pi den laa. yang hang sibuk nie watpa? haha.

okaylah. i hve to go. bye!

.:: Lupa pulak nak tarok gambar minah sorang nie. dia pun nak famous gak.
sorryla gambar tak clear, zoom punya pasallah, sebab tue jadi cam gitu. hee ;)) ::.


okay, nie betol2. bye! :DD

No comments: