Thursday, September 3, 2009

precious time in my life :)

first of all nk bagitaw yang puasa dah masuk hari yang ke 13.
waaa. tak sangka ouh. kejap je mase berlalu.
cehhh, act suke. tq. :))


emm, aku bosan sungguh this week.
kenapa? kerana aku duduk di rumah sahaja.
huh. but its oke for me. cz i love to stay home than hangout somewhere else.
oke? haha ;)
but then tetap happy gak coz b
ulan pose.
time nk buke je ak tgk adik2 aku like org gilee tak penah jmpe makanan.
waa. menakotkn! ha
ha.
dan jangan di tanya tentang saya coz saya biasa saja.
cehhh, ena and asha, jangan pertikaikan ape yang aku cakap. paham?
kaw nk jadi adik derhak
a kee? haha!

and for this time jugak,
i never go to surau or masjid tok solat terawih.
saya pernah terawih sekali je dirumah iaitu pada 2 hari yang lepas.
ohh, jangan pandang saya sebelah mata okay?
saya tahu solat terawih bagaimana.
tahun lepas everyday solat de
kat masjid.
hee. time ada kat
asrama jelaa. haha! ;D

selain itu jugak,
saya sibuk dengan drama2 di tv sekarang.
antaranya Cinta Sempurna, Qalesya.
waaa. favourite tuh.
setakat ini tak pernah miss lagi kot.
except time my piring astro rosak untuk beberapa hari. dah dibaiki oleh 2 orang budiman dari Astro. terima kasih yee. haha
!
Cinta sempurna best kot.
jalan cerita dia memang menarik. pelakon dia pun mantap2.
so, untuk saya yang cepat boring tengok cerita melayu nie, agak terpukau laa.
tahniah diucapkan kepada pihak produksi kerana berjaya menarik perhatian saya. haha ;)
Qalesya pulak, cerita budakbudak yang agak kelakar.
semalam aku gelak gilee kot tengok cerita tuh.
watak syahadat and mustapha p
aling best.
sempoi kot dorang. haha ;)
tapi dengar cerita drama2 ini sekejap je.
dalam 20 episod maybe? saya tak tahu. hanya menduga. huaa!
asal dengan aku wehh? tak sangke. haha!

ehh, tadi saya and the group wat present kat depan.
ktorang kena buat forum dan tajuk yang
group saya pilih,
Masalah sosial di kalangan remaja.
emm, sepanjang sidang tue berlangsung.
aku agak gugup ouh. suda la tiada skrip.
main bantai je cakap pape.
nak menyampuk apa yang dorang cakap nanti,
terspoiled mood dorang pu
lak.
so better saya duduk diam and dengar apa yang dorang nak cakap.
saya as a pengerusi agak kebluran di situ. waa.
sedih tengok marks.
cikgu cakap saya tak cukup isi but inton
asi percakapan okay.
emm, i take it as a compliment even not for sure. haha (^^")

my mood for today,


kenapa gambar itu dipilih? saja.
tak bolehh? adooii. huhu.

actually today saya dapat hidayah sikit.
about my future. tak caya kan?
tiba tiba terpikir time tengok marks BM.
macam mana la ekk?
apa pun yang saya jadi saya tak kisah.
asalkan mak saya dapat hidup lagi senang dari sekarang.
itu saja aim saya. wish me all the best in my life okay?
saya nak jadi... rahsia.
hanya saya dan mereka2 yang bertuah je tahu. haa!

done for today. being so tired now.
now saya tengah dengar lagu tvxq.
mereka sahaja la penghilang penat saya.
sumpah suka dorang sampai bilabila.
Shim Changmin, :)


No comments: