Saturday, November 7, 2009

Mimpi yang diimpi.

Macam biasa, hidup gua memang boring. Minggu ni busy dengan exam saja. Nak buat benda lain tak boleh coz kena focus kat exam saja. Anyway, gua dah listkan aktiviti-aktiviti yang gua nak buat lepas exam ni. Hopefully, semuanya tercapai. *Harapan yang tinggi menjunam bukan? InsyaAllah pas. Yeahh T_____T

  1. Nak tonton movies dengan member-member tercinta. RA, hangout jom? Rindu-rindu. :)
  2. Nak beli MP3. Duit macam tak cukup, lagi bape puluh ringgit je. Yaya, prepare duit.
  3. Nak keluar tiap-tiap hari dengan family. Window shopping saja pun boleh.
  4. Nak tengok cerita Boys Over Flower sampai habis. Before this tengok sampai episod 19 je. Nak ulang balik dari ep.1 sampai habis nanti. Yeahh! :)
  5. Tak nak datang sekolah sudah lepas habis exam kecuali time hantar buku teks and Jamuan kelas. Haha ^^
  6. Nak buat something yang boleh mengejutkan semua orang. *Ini I saja yang tahu ok. wink wink.
  7. Nak tengok tv sampai lebam bijik mata.
  8. Nak belajar akaun lah. Sedih tengok paper hari tu. *Semangat wajar.
  9. Nak fikir masa depan mulai sekarang. Nak focus subject yang ada kena mengena dengan impian gua.
  10. Nak belajar hal-hal perempuan dengan lebih mendalam. *Selama ni I budak perempuan lagi. Hehe. :)

Itu saja. Nak lebih-lebih takut tak jadi pula. Kita ni kan merancang saja, Allah yang menentukan. So, diharapkan semoga Allah meredhai segala-galanya. Insyaallah. Kepada kawan-kawan tersayang, jangan nakal-nakal ok. SPM dah dekat. Belajar rerajin mulai sekarang. Dengar tak? SEKARANG. Thank you. :)

No comments: