Wednesday, December 30, 2009

Happy New Year :)


Happy New Year guys!
ok sorry, kali ni macam kejam sikit coz tetiba wish happy new year. Before ni macam tak ingat dunia. Blog sudah lama kosong. HAHA. Anyway, sempena tahun baru ni aku and family macam biasalah, jadi penonton setia bunga api di RUMAH sahaja. Never sambut diluar. Sebabnya, mak tak suka drive malam and waktu tu memang AKAN SESAT MACAM NAK MATI. Ini sememangnya menakutkan. HAHA.


Ini antara azam tahun baru 2010. Hopefully tercapai. Aminnnn!
  1. Nak dapat result cemerlang dalam SPM. InsyaAllah, amin! :)
  2. Nak kumpul duit banyak-banyak, nak beli handphone baru. Yang lebih hangat dari biasa.
  3. Nak habiskan semua syllabus form 4 and form 5. Rasa macam banyak gila tertinggal syllabus last year. Sadis gila bukan. Ish!
  4. Nak belajar sampai lebam bijik mata. Bolehkah? HAHA. InsyaAllah. Aku ni bukan boleh caya pun. Heeee.
  5. Nak nak nak. Ish. Tak tahulah nak apa lagi. Apa yang penting sekarang, SPM RESULT!

Moga semua azam baru ni akan tercapai. Banyak sebenarnya, tapi tetiba blank. Baru lepas tengok 2days1night. Otak terus blur. HAHA. Anyway, semoga tahun ni akan menjadi tahun yang paling bahagia dalam hidup aku as student! InsyaAllah.



*Cerita sikit pun nak post kan? Gedik je kaw! ^^

No comments: