Monday, December 14, 2009

Malaysia is my soul.

Aku bangga jadi anak Malaysia!
Ayat yang hebat, bukan? haha.

Just now, aku and family tengok Malaysia lawan Laos live in tv2. Woww! What should I say babe? It was too cool. Aku dah hilang pegangan hidup dah tadi. Pelawanan terlalu menarik + tertarik + and u all memang the boom! haha.

Masa first games, Malaysia memang banyak kawal bola. First game, semua memang semangat. Plus menonton jugak (aku and the geng). And berapa minit kemudian (aku tak ingat actually) Baddrol (sweetheart baru! haha tetiba) menjaringkan gol pertama for Malaysia. And it was too awesome. Macam kerbau tahu kami. Menjerit tak ingat dunia. Mesti jiran sebelah marah. Yela, memekak malam-malam macam ni. HAHA. Sorry guys.

For second gol, Baddrol sekali lagi menunjukkan kehebatan dia. Wow bro, kau hebat doe. Bangga-bangga! Teruskan semangat tu time final nanti. Same goes to Safiq. Dia jaring gol ke 3 for this night. Sangat power jugak dia ni. Masa dia jaring tak nampak sangat, bila dia ulangtayang, baru nampak jelas and nyata, Malaysia dapat one more gol. Yeah. Best-best. HAHA.

Malaysia 3 - Laos 1. Final score. Paling bangga malam ni dengan Malaysian team. U'll dah buat something yang soo cool (walaupun aku berdebar macam nak mati time Laos jaring gol pertama). Kenapalah Tv tak tunjuk time perlawanan Malaysia lawan Thailand. Huh, hebat gila mungkin.



Top 5 kedudukan Sukan Sea now..
  1. Thailand ; 42 Emas.
  2. Vietnam ; 32 Emas.
  3. Singapore ; 28 Emas.
  4. Malaysia ; 22 Emas.
  5. Indonesia ; 21 Emas
Nothing to say, hopefully Malaysia akan menang for final nanti. Vietnam menang besar 4-1 dengan singapore. Macam mana dengan Malaysia pulak? Sama-samalah kita nantikan, okay?

Enough for today. Im so tired coz menjerit macam nampak hantu tadi. Aish!
T_T

No comments: