Friday, December 18, 2009

No more MYSPACE.


Secara rasminya pada Rabu 16/12/2009, saya Laila Azeera Binti Mat Kana telah pun memadam account Myspace saya kerana.. (tidak lebih 180 patah perkataan) T__T

  1. Ingin mencuba benda baru. Contoh, facebook. Rasanya Facebook dah cukup untuk saya. Sorry semua kawan-kawan di Myspace, I have too. :(
  2. Myspace makin boring. Entah kenapa, hati ni makin lama makin malas nak buka. So, better I deleted saja account.
  3. Cuba untuk mengurangkan online setiap masa. Masa ada myspace, I always ada perasaan nak online setiap masa until I realise that I have to stop it now and Im done!
  4. Mungkin sebab setiap kali buka Myspace I rasa biasa. Tak rasa excited or whatever I think I should feel.
  5. Untuk memuaskan hati sendiri. Myspace is not belong to me. :P
  6. Untuk memberi cukup masa dengan family. Selalu asyik busy dengan online (myspace) sampai kadang-kadang tak ingat dunia. Teruk betul situasi ni.
  7. Masa rumah tiada internet, selalu ajak adik habiskan duit pergi CC semata-mata nak online Myspace. It was too bad coz I finished my money for such a waste things.
  8. Ingin tumpukan perhatian pada blog saya. Rasanya kawan-kawan boleh tahu pasal saya disini coz next year I'll busy with my STUDY (SPM)
Last sebab yang paling penting is SPM. Aku tak nak terganggu dengan benda (Myspace) ni. Aku mengaku dulu aku GILA MYSPACE. So, aku nak buat perasaan tu jauh-jauh sekarang. Aku nak study hard (ke Study SMART?) Tak kisahlah. Asalkan next year aku ada banyak masa untuk study syllabus yang aku tak paham (akaun esp). InsyaAllah next year aku akan kurangkan masa mengadap komputer. InsyaAllah!

So, for those yang marah coz aku padam Myspace, sorry gila-gila guys. I have too. Tapi mungkin lepas SPM aku buat balik. MUNGKIN. So kalau nak kontek, sila hubungi saya di 0199992234. Tak tak. Tipu je. Here is some ways for you to contact me.


Sekian, sorry. :(

No comments: