Friday, December 11, 2009

my daily life, gosh!

yeye, hari ni aku dengan bangganya akan update belog aku setelah sekian lama menyepi (blur sebenarnya)

And sebagai balasannya, aku akan sambung tidur balik. Eh tak tak. Aku akan sajikan anda (ceh!) my daily life whole whole cuti sekolah ni.

As far yang aku boleh cerita,
hidup aku macam terumbang ambing (cam ni ke eja?) sikit.
Yela, tiap-tiap hari buat benda sama.
Makan, tidur, online and sewaktu dengannya yang kalau aku cerita,
kompem korang boring gila nak baca sampai menyumpah-nyumpah dalam hati. (lebih pulak aku!)
So, baik tak payah cerita.
bagus bukan? :P

But but but,
ada jugak benda yang berfaedah aku buat.
Especially, belajar masukkan jarum dekat mesin jahit! HAHA.
Excited tak weh dengar?
Aku tipu saja. (sebenarnya)
Aku pandai jahit, tapi..
jahit tangan je.
Guna mesin jahit? fuh! Harapan semata-mata je.
Aku lembab ah nak belajar guna mesin.
How come haa? Aiyoo! (terfikir sejenak)

_________________________________________________



Babe,
Im getting older and older.
Next year aku sudah 17Tahun!
Ya Allah.
Aku tak pernah terfikir pun,
yang aku akan meningkat dewasa secepat ni.
SPM menunggu weh!
Cam tak caya plus takut plus cuak.
Aish! cam mana aku nak berdepan semua ni tahun depan?
Aku makin takut sebenarnya.
Jom kawan-kawan, kita belajar sama-sama sampai lebam bijik mata?
T_____T


No comments: