Monday, January 18, 2010

18011993-18012010 :)


Actually today is my birthday :)
So, dengan rasa bangganya aku ingin mengucapkan kepada diri sendiri,
HAPPY BIRTHDAY LAILA AZEERA!~


Nampak pelik, tapi takpela kan?
Orang macam aku bukan selalu poyo-poyo macam ni. HAHA

Dan untuk itu, saya akan mengupdate belog pasal Birthday saya yang tidak disambut pun tadi.
Bunyik macam bosan, betul? Memang bosan.
Saya tak sambut pun. Bukan tak sambut, memang dah lama tak sambut.
For me bila dah besar, rasa nak sambut birthday ni kurang.
Lainlah macam dulu, selalu mintak mama sambut birthday,
nak ajak kawan. Tapi yang pelik, kawan saya tu, jiran saya SAHAJA.
Entah kenapa, mereka memang SPECIAL. ^^

And selama 17 tahun saya hidup.
Saya dapat merasai betapa nikmatnya hidup di dunia ni.
Even banyak gila dugaan menimpa,
saya tahu, itu merupakan proses untuk seseorang itu matang and kenal diri sendiri.
Oleh itu, saya akan cuba untuk menjadi orang yang lebih berguna,
kepada dunia, agama, keluarga dan masyarakat. Insya-Allah. :')
(karangan saya power, kan? biasalah, baru exam BM tadi. )

So, the end. T_T

Tetiba habis pahal kau? ;(

Ok, kesimpulannya sekarang,
saya dah tua.
Sangat sedih coz umur makin meningkat,
and segala tanggungjawab makin berat.
Isk. :'(
Wish me luck in everything I do, okay?
I'll try my best too. :)

p/s ; Thanks to all yang wished birthday. Appreciate gila. :)


No comments: