Sunday, January 31, 2010

Tupailah tu! ;D

Hari Jumaat yang lepas, aku and family pi dinner kat luar. Yeah. Sudah lama tak makan kat luar. Yaya cakap dia nak belanja, so mama decided tempat makan iaitu Restoran Tupai-tupai. Pernah dengarkah? Ya. Di situ. Yang tempat ala-ala hotel tu. Steamboat is one of their special menu. Sedap atau tidak bukan masalahnya coz sekarang aku dah kenyang dengan makanan-makanan dekat situ. Adakah patut aku komplen banyak-banyak lagi? So, better I shut up my mouth. HAHA

Actually, aku bukan minat sangat makanan-makanan macam ni. Tapi nak buat macam mana, lantak jela sampai kenyang coz di situ ada peraturannya sendiri. Tak habis makan bout 100gsm kot, kena bayar Rm10.00. Whoah, sanggupkah anda melayangkan rm10 itu semata-mata kerana makanan yang tidak di habiskan? Tolonglah jangan main gila. Dengan Rm10 tu, kita boleh beli macam-macam dekat Mydin. Innalillah.

So, apa kata kita ushar 3 gambar ni. Saya baru edit tadi. Huahuahua :P


--> Tupai-tupai board :)



--> Comfirm habis. Perut sudah pecah. HAHA
candid by ; Si gila, Yaya.


--> Selit gambar HOT jap. HAHA.


Ok, lain kali kita makan luar lagi ya semua. Kali ni kita pi Restoran berputar pulak ya.
Saya teringinlah!
(^_^")

The end. Bye!

No comments: