Sunday, January 3, 2010

Wonderful life of MINE!

Assalamualaikum w.b.t kepada semua rakan-rakan blogger yang rasmi atau tidak rasmi. Now dah ada mood berblog? Ish. Susah nak cakap. Sekarang ni menaip pun hala tuju. Tak tahu nak cerita apa. Btw, sekarang aku tengah ushar DBSK blog. Banyak sangat benda jadi dekat group kesayangan aku ni. Aku harap DBSK always think positive and ready to make a comeback eventough this year merupakan tahun paling pedih pahit bagi mereka but please don't worry, we always support u'll no matter what. AKTF! (macam DBSK paham, kan? sesiapa, tolong translatekan dalam korean language please? TQ)

ok, macam dah upgrade sikit entry kali ni coz cerita pasal DBSK. Suka suka. HAHA.

DBSK, group yang berjaya menarik minat aku kepada mereka. Dengan lagu, 'KISS THE BABY SKY', aku mengenali group ni. Terima kasih juga diucapkan kepada sahabatku, Farhana coz memperkenalkan mereka kepada aku. Sumpah dulu tak layan band Korea, sejak support DBSK, baru ambil tahu serba sedikit pasal kpop band.




Farhana suruh aku tolong download lagu ni (Kiss The Baby Sky) and banyak lagi lagu Korea lain. Tapi entah kenapa, DBSK macam ada daya tarikan yang.. fuh! susah nak cakap. Choikang Changmin, ahli DBSK yang paling aku minat. Hey, dia handsome! Memang dalam group tu Hero paling handsome, tapi entah kenapa Changmin paling menarik hati and mata aku. Masa nampak dia, terus search group ni and cari nama dorang. Max, nama international Changmin. Waaa, nama pun dah macam POWER kan? Heee.

And then bermula segalanya. Aku dengar lagu, tengok video, and everything about them. Masa first time jadi fans diorang, aku memang gilaa. Aku duduk je depan komputer tengok diorang. Rasa puas gila. Aura diorang memang hebat. Tak sangka, aku tak pernah rasa macam ni. Kalau diorang sedih, aku sedih. Diorang gelak, aku gelak. Aku rasa macam aku ada dengan diorang je. Tapi diorang tak nampak aku. Lutsinar. HAHA.


Xiah Junsu, Micky Yoochun, Hero Jaejoong, Max Changmin, U know Yunho.

Their position. Tak kiralah kat mana-mana pun, memang macam ni la diorang akan stay. Macam pelik kalau tetiba dioarng ubah position coz dah sebati kat jiwa ni. Heee.

Tapi now mereka ada masalah. Macam-macam masalah. Aku yang tertekan. Rasa sedih gila tengok diorang macam orang asing bila jumpa. Masing-masing takut nak bersemuka. Hopefully, next year will be the best year for DBSK. Dah lama tak tengok diorang gelak. Rinduuuuu.

p/s ; aku akan tetap sokong DBSK sampai bila-bila. Disband? Hell no. Jangan buat aku sedih. AKTF guys!

The End.

4 comments:

Ena said...

dbsk~!!
saya juga akan support mereka no matter what!

Always keep the faith! :)

layla said...

yeah!

always keep the faith! :)

Shamz The Ordinary Person said...

layla...saya nk tanya...awk dok bangsar gak ker? area mana? telawi?? flat sri pahang?? wah2...seantero la kitew eh... anyway..nice blog..hehe

layla said...

tinggal kat lengkok meyh. eh yeke? tinggal mane ni? anyway, thnks! :)