Thursday, March 11, 2010

Rindu.

Tetiba terasa nak rindu someone. Bukan terasa, tapi MEMANG rindu. Ahh. Dulu, aku selalu admire dia. Don't know why, tapi aku suka tengok dia. Dia baik dia perfect. Tapi sekarang, nak jumpa dia susah. Mungkin aku and dia dah jauh. Terlalu jauh sampaikan aku rasa macam kami tak pernah kenal. Macam orang lain, kalau dah lama tak tegur even kita sebenarnya dah lama kawan dengan dia, perasaan pelik and kekok still akan ada. Aku tak suka perasaan tu. Aku nak macam dulu. Aku rindu kau, doh!

-kawan lama-
Laila Azeera :')

No comments: