Friday, April 23, 2010

Kembali kembali :)

Setelah sebulan lebih saya mendiamkan diri, akhirnya hari ini terbuka hati untuk mengupdate belog. Kalau nak tahu, saya memang tiap-tiap hari online tapi untuk mengupdate belog memang payah. Ini semua gara-gara kepala otak yang tak pernah nak berfungsi dengan baik kalau duduk depan komputer. Terlalu banyak halangan sampai nak jenguh belog pun payah.

So?

Today, saya nak tebus balik semua tu. Saya dah kembali. InsyaAllah, lepas ni belog akan berfungsi seperti biasa. Ada story I story. Itu sebenarnya fungsi belog bukan? Heee.

Actually,
saya ada macam-macam benda nak cerita. Pasal hari kantin, pasal my study proses and macam-macam lagi. Tapi sekarang, apa kata kita start dengan my life dulu? Oh, okay. Siapa yang malas nak layan, boleh sambung tidur balik. Tutup page ni. Okay?
(merajuk tepi peti ais!)


Memandangkan this year I SPM, so perjalanan untuk main-main memang terhad. Dekat sekolah selalu busy. Busy apa? Mengumpat ke? Okay. Benda tu tak boleh jauh. Selalu kena buat kalau tak rasa lain macam. Tapi kalau saya, saya prefer ngumpat dalam hati. Sangat best sebab takde orang tahu and saya boleh mengumpat sebanyak mana yang saya nak. Even ia sebenarnya boring =.=

Dan saya jugak telah menghimpunkan kerja sekolah yang banyak. Takdelah banyak mana, folio saja meyh. Sekarang ni baru nak sibuk-sibuk cari maklumat. Last date 20hb ni, tak ke gila aku dengar? Terus menyesal tak sudah. Baru busykan diri cari semua maklumat. Ni pun sebenarnya jasa Eija, kalau dia tak busy-busy nak cari maklumat, aku takkan ambil kisah pun. Sivik je pun? Kan? Tapi yeah yeah yeah. Siapa tak hantar, ada balasan.
MEREKA TAKKAN DAPAT RESULT SPM. RESULT SPM AKAN DIGANTUNG SELAGI FOLIO TIDAK DIHANTAR.
Rasa macam gila bukan? Tapi itulah hakikatnya. Cikgu sekolah ni memang garang. Suka main-main ugut-ugut lagi tu. HUUUU. I like! haha. So, sekarang I otw nak siapkan semuanya. Agak-agak dalam minggu depan siap kot. InsyaAllah. :)


kerja sekolah tak payah ceritalah. Terlalu banyak untuk diperkatakan. Tapi saya baik, saya siapkan jugak walau tinggal 1 or 2 or 3 soalan, atau banyak lagi sebenarnya. Saya tatap ada inisiatif nak siapkan even tak lengkap. Baik bukan? Thanks. :)

Eh, sudahlah. Disebabkan dah lama tak update belog, saya jadi blur jap. Nanti ketemu lagi yaaa. Love you!


No comments: